Presentaatiot

PowerPoint vaatii paneutumista

Tarinallistaminen, katseen ohjaus, dramaturgia, jäsentäminen, ilmaisun selkeys, esitysgrafiikka, typografia, pinnan jakaminen, puhumattakaan yleisistä ohjeista ja vaatimuksista, kuten graafisen ohjeiston soveltaminen tai esteettiset vaatimukset. Kaikki ne ovat kuitenkin osa hyvän presentaation palettia. Myyntityössä PowerPointin käyttö on yhä yleisempää, mutta edelleenkään niiden visualisointiin ei käytetä riittävästi ammattiapua.

case

Taiqu accelerator

Yritysvalmentajan presentaatio

Taiqun visualisointi perustuu visuaalisten metaforien ja inhimillisyyden artikuloinnin synteesiin. Organisaatioiden hallinnan itsestäänselvä monimutkaisuus on vaativaa kenelle tahansa. Siksi visuaalisen kerronnan ote pyrkii olemaan rauhallinen ja viestittää levollista suhdetta monipuoliseen taitamattomuuteemme.

Lempeä ohjaus kerrotaan emotionaalisesti vaikuttavin kuvin, joissa haetaan henkeviä metatasoja. Arvomaailmaa avataan sivistyneesti, empaattisesti ja asiantuntijuutta painottaen.

Näytteessä on vain pieni osa materiaalista.

Previous slide
Next slide

case

Energiateollisuus

Vähähiilisyystiekartta

Energia-alan vähähiilisyystiekartta on presentaatiokerronnan taidonnäyte, jossa on hallittu valtava aineisto ja rakennettu siitä loogisesti etenevä narratiivi. Esitys sisältää valtavan määrän informaatiota, joka on rytmitetty järkevästi ja dioilla ei ole liikaa materiaalia. 

Näytteessä on koko presentaatio.

Previous slide
Next slide