Verkkosivut

Tuotanto alusta loppuun: rakenne, tuotteistus, teksti, kuvat, muotoilu, koodaus, palvelin, hakukoneoptimointi ja ylläpito. Teen sivut WordPress-alustalle ja varustelutaso on tarpeen mukaan runsas. Koodaan tarvittaessa myös suoraan HTML5, XHTML, CSS ja JavaScript-ratkaisuja sekä teen käyttöliittymäsuunnittelua.

Alla olevat merkit kertovat, millä työkaluilla operoin.

Paljon ominaisuuksia

Verkkokauppa

Brändisi ilmeen mukainen verkkokauppa, jossa on suomalainen maksujärjestelmä Paytrail, kanta-asiakkuus ja jota voit itse ylläpitää. Sopii myös kiinteistö- ja autokauppaan.

Jäsenyyden hallinta

Kun tarvitset sisäistä tiedonjakelukanavaa, joka edellyttää kirjautumista ja jossa jäsenet voivat itse muokata omia tietojaan. Sopii esimerkiksi urheiluseuroille, järjestöille tai yrityksille, joilla on paljon henkilökuntaa.

Ajanvaraus

Ajanvarausjärjestelmä, jossa on mahdollista tarjota joustavasti erilaisia aikaan sidottuja palveluita. Sopii esimerkiksi parturikampaamolle, hyvinvointipalveluihin tai majoituspalveluihin.

Verkkojulkaisu

Sähköisen julkaisun työkalu, jolla voi tuottaa joko jatkuvaa uutisvirtaa tai säännöllisin väliajoin julkaistavaa verkkolehteä. Julkaisun voi tilata ja siitä voidaan periä tilausmaksu. Siinä voi myös julkaista mainoksia.